bALEKszámláló szakestes felszólalás

Bakti Miklós és az én tollamból! (Fletó után szabadon) 

Nincsen sok választás, azért nincsen  mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon! Az egyetemen ilyen böszmeséget Firmaévfolyam  még nem csinált, mint mi csináltunk. Megkereszteltük őket… Meglehet magyarázni! Nyilvánvalóan semmit nem csináltatok az elmúlt fél évben. Teljesen világos, hogy a vizsgaidőszakot végigittátok. Annyival több energiát fektettünk belétek, hogy azt azt, mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy az Erdőmérnöki Kar és a 198. Firmaévfolyam közös balekoktatáson valaha is megteszi. És közben egyébként, ti nem csináltatok semmit fél évig. SEMMIT!
Nem tudtok felmutatni olyan jelentős értelmi fejlődést, amire büszkék lehettek, azon túl, hogy bides pogányokból szánalmas bALEKOK lettetek a végére. SEMMIT! Ha el kell számolni a Preasesnek, hogy mit csináltatok az elmúlt fél évben, mit mondtok?

Azt mondjátok el, hogy SEMMIT. A kurva életbe! Vagytok páran akik most el mertetek jönni és nem szarakodtak azon, hogy haza kell utazni. Bassza meg! Jöttetek páran, akik nem szarakodtak azon, hogy lesz-e idejük a szakestre vagy nem, hanem megértették, hogy másról szól ez az egész hagyomány. Hogy megértették azt, hogy azért érdemes bALEKnak lenni az Erdőmérnöki Karon, hogy csináljunk egy jó közösséget, csak azért is.
Bulit még lehet találni sokat; tudjuk nekünk ezt könnyű mondani, ne vágjátok mindig a nyakunkba.
Majd beledöglöttünk, hogy fél évig úgy kellett tenni mintha szeretnénk titeket… ehelyett rajtatok röhögtünk reggel, délben, meg este.
De itt a szakest, vagy megcsináljuk, és berugunk együtt, vagy EL LEHET MENNI!

~ Szerző: szvincze - 2007. november 28..

Hozzászólás